Banner pentru blog.

Posted by iulys under ,
Cred ca cea mai buna forma de publicitate pentru un blog nou este un banner care trebuie pus pe un alt blog partener(acel banner exchange).Am sa va explic in continuare cum poti face un banner pentru blogul tau si cum sa faci un cod de tip html pentru acel banner.
  1. Cum creezi bannerul?
  2. De obicei bannerele au o dimensiune standard de 125*125 pixeli,asta fiind singura "conditie" pentru un banner exchange(schimb de bannere inre bloguri).Il poti face foarte usor in paint sau in orice alt fel de program de editat fotografii.
  3. Ce trebuie sa contina un banner?
  4. In principiu un banner simplu nu trebuie sa contina decat un text static sau animat cu numele blogului tau si optinonal texte de genu "click" "intra" "Join" si lista poate continua.
  5. Ce culori pot folosi?
  6. Aici depinde doar de imaginatia si de talentul tau de a desena.Personal recomand culori care sa "se asorteze" cu templateul(tema) blogului ,sau culori care sa iti ia ochii cand vezi bannerul pe un alt blog.
  7. Cum pot genera codul HTML?
Dupa ce ai terminat capodopera(bannerul) primul pas este sa il uplodezi pe un site de gazduit gratuit fotografii (eu folosesc asta),si sa cauti adresa bannerului acolo pe site dupa upload.Urmatorul pas este crearea codului propriui zis:


BRAVO!!!Tocmai ai creat un banner pentru blogul tau,acum nu mai ramane decat sa cauti alti bloggeri dornici de parteneriat cu tine.Succes.

4 comentarii:

On 7 ianuarie 2009 la 07:41 , Anonim spunea...

problema e ca unii nu au destula imaginatie artistica:D

 
On 7 ianuarie 2009 la 12:20 , Anonim spunea...

tnx man..chiar aveam nevoie

 
On 30 ianuarie 2009 la 00:30 , dan channel spunea...

Multumesc sa stii ca este util...
O sa incep sa iau drept model.
Ca drept dovada te sustin,dar nu stiu daca am voie sa scriu....dan-diverse.blogspot.com!
O zii buna!

 
On 30 septembrie 2010 la 03:27 , Axinia Marius Adrian spunea...

dar unde gasesc partenerii:d