Castiga foarte usor cu domeniu.eu propriul tau domeniu, alegeti adresa blogului asa cum vrei tu fara acea sintagma blogspot [ex. http://adresata.blogspot.com]. Participantii sint putini asa ca ai sanse sa castigi intr-un timp relativ scurt un domeniu propriu. Inscriete acum nu ezita, lasi ocazia sa-ti scape, iar tu ramai cu aceiasi adresa  default  blogger.

E un mic sfat pentru cei care-i pasioneaza concursurile, dar nu numai pentru ca ar fi bine daca ati participa, daca nu stiati adresa blogului vostru conteaza foarte mult pentru cei care va viziteaza, intra mai usor in memorie adresa ta micuta, decat o adresa blogger lunga si neinteleasa, fa-te un brand. Dupa ce castigi poti alege din varietatea extensiilor de domeniu, .com .net .org si altele. Esti instiintat printr-un e-mail. Fratikule ai castigat alegeti adresa.

Aici este adresa pentru a te inscrie

1 comentarii:

On 27 martie 2012 la 12:22 , Ovidiu spunea...

Hmm, destul de interesant dar oricum nu prea cred eu in castiguri gratis. Dupa parerea mea o metoda buna de a castiga bani ar fi cu pariuri online. E mai riscant, dar si castigul e mult mai mare.